fredag 22. juli 2011

USA 2011

Da kommer endelig litt bilder fra turen vår.
Legger ut noen nå og fortsetter i kveld tenkte jeg. Har blitt litt bilder da jeg tar litt vel av når jeg først knipser så tar litt tid å finne de bildene jeg vil legge ut her. hehe... kan jo ikke legge ut alle for da kan det bli side opp og side ned!

Turen startet med en laaaaang flyreise! Tok ca 20 timer fra vi dro fra Oslo 15 juli!
Vi måtte mellomlande i Amsterdam og Ditroit og det tok på for oss alle å reise så langt.
Gullungene sov nå godt når de sovnet på flyet, men Espen og jeg fikk duppet av i ny og ne. Flyseter e ikke det mest behagelige å sove i akkurat!

Ann Helén sovnet allerede på første flyet til Amsterdam! 
 Neste flyreise var fra Amsterdam til Ditroit i USA og den ble så lang at vi glemte helt å ta bilder. Var trøtt og sliten allerede da og styrte med å få til å få gitt medisiner til Sebastian som skulle ha en hel haug med inhalasjoner pr. dag. En av passasjerene sa i fra allerede når vi kom om bord at hun gikk gjerne rundt på flyet med barna om vi trengte en liten pause. Var en eldre dame som hadde vært lærer. Hun tok seg en tur med Sebastiban under flyreisen og fikk AH med på slep. Hun gikk etter og passet på. hehe...

Siste flyreisen!!!! NÅ vil vi komme frem!!! Men enda er det 4 timer igjen til vi lander!
Vi ankom Seattle flyplassd ved midnatt amerikansk tid. Vi dro fra norge i 15 tiden 15 juli og 20 timer senere var det fremdeles 15 juli! Den lengste dagen vi noen gang har hatt! Sasha og John Philip ventet på oss på flyplassen! De hadde tatt turen fra Bellingham til Seattle for å møte oss og få oss trygt til flyplassen. kl 2 på natten kom vi endelig til hotellet og var superklar for sengen! 

På hotellet i Seattle!


Vi ble i Seattle i to netter og dro så videre til Bellingham med bil. Kjørte to biler (vår leiebil og bilen Sash og JP kom med) Og plukket opp foreldrene og broren til JP. De var også i Seattle.

Ingen kommentarer: