lørdag 2. juli 2011

Sommerferie!

Nå har snuppelinemoren sommerferie fra barnehagen :) Ferien startet en dag tidligere da både hun og Sebastian skulle på CF kontroll på barneklinikken i går.
Begge vokser fint og AH virket bra. Sebastian derimot er veldig tett om dagene. Han har gått på antibiotika kur en uke nå, men blir ikke mindre tett og slimete. Bakteriene går nok bort, men fordi han har spebarnsastma i tillegg til CF så er han veldig tett i luftveiene. Puster og peser seg igjennom dagene stakkars liten. Så nå får han ventoline inhalasjon 4 ganger for dagen i tillegg til saltvann som han får 2 ganger og flutide som også er to ganger. Så har går det i behandling gjennom hele dagen. Håper det åpner opp så han blir bedre og slipper å ha så mangen behandlinger for dagen alt for lenge. Vi reiser på ferie om ikke så lenge og det er ikke så kjekt om han er dårlig da!

Ann Helén skjønte ikke helt dette med sommerferie. Vi har jo ikke reist på ferie enda. hehe... Men hun har fotstått såpass at hun ikke skal i barnehagen på mandag. Hun har ferie fra barnehagen i hele 5 uker så tenker det blir rart å komme tilbake igjen. Men vi skal kose oss masse masse i de 5 ukene!
Neste uke blir det rydding, pakking, tur til Haugensund, håpe på sol så vi kan være ute og kose oss, pakke litt til.
Mandag 11 juli reiser vi til Lillestrøm til min kjære gode tante Sessan <3 Der blir vi noen dager til 15 juli og da går ferden videre til The big U S and A!! :D Der skal vi i bryllup til et vennepar og vi blir der i hele 19 dager! Vi skal være i en uke i Bellingham som ligger litt utenfor Seattle, blir en tur til Vancouver i Canada siden vi er så nærmt grensen. Der skal vi bla. på et akvarie som e en tanke større enn akvariet her i bergen! Blir og litt i Seattle og ellers får vi se hva vi finner på. Det blir ihvertfall en del shopping på meg håper jeg. hehe...
Vi gleder oss stort til vi skal dit!
Tilbake igjen i norge blir vi to dager i Lillestrøm om Sessan og co enda er hjemme før ferden går hjem igjen og hverdagne starter for store og små!

Nå i helgen jobber Espen. Siste innspurt før han også tar ferie! Så jeg koser meg med gullungene og håper solen holder så vi kan være ute og kose oss.
I kveld kommer min kjære snille og gode søster på besøk og vi to skal kose oss med krabbe <3
Årets første krabbekos!! Da er det sommer!! :D


Avslutter med et bilde av tøffingen fra tidligere i vår når vi var i Haugesund.
Håper på en deilig sommer til alle sammen :o)

Klem Cathy

1 kommentar:

Kerstin sa...

Gleder oss masse til dere kommer. Stakkars lille prinsen da. Det er no mang slags dere skal slite med. Jeg er oppriktig stolt av dere. Dere er utrolig flinke med ungene, og har en ro som mange misunner dere. Uendelig flad i dere alle sammen.
Stor klem