lørdag 16. juli 2011

Good morning in Seattle!

Da var vi endelig kommet oss til USA!! Reisen ble på hele 20 timer med venting på flyplasser! Ble en lang rute, men sånn går d når vi ska ta den billigste ruten. hehe... Det ble Oslo, Amsterdan, Ditroit og Seattle hvor vi skal være de 19 neste dagene :o)
Til tross for lang reise så gikk det i grunn veldig bra. Sebastian var stort sett blid og fornøyd. Sjarmerte alle i senk og sov godt når han sov. Ann Helén var bare sååå flink! Hun var så klart utålmodig til tider, men med noe underholdning som film eller tegning så koste hun seg masse.
Mor og far er trøtte og slitne og er veldig glad for at vi e vel fremme. Vi blir i Seattle en natt til før vi henter leiebilen vi ska ha hele ferien og reiser videre til Bellingham som ligger ca. 2 timer kjøring utenfor Seattle. Der skal vi være i 1 uke sammen med John Philip og Sasha som også skal ha bryllupet sitt der! Espen er forlover til JP så han grubler mye over talen han skal holde og i tillegg på engelsk! hehe... Jeg tror det går veldig bra :o)

Utenom USA har vi vært noen dager i Haugesund og kost oss med familien der. Ble fint vær så de som ville fikk tom. bade en dag der! Tøffe Ann Helén var på "svømmen"

Vi har også vært i Lillestrøm hos min gode, kjære tante Sessan! Der har vi og kost oss masse masse! Jeg har fått vært i noen interiørbutikker som jeg bare elsker, ble en kjapp tur i sverige da vi skulle hente Frida som var der med en venninne, soling, og Ann Helén, Espen og Karina hadde seg en uforglemmelig dag på Tusenfryd! Ann Helén har ikke vært der før så det var stort for henne!

Kan vise bilder fra både haugesund og Lillestrøm en annen dag, men nå skal vi gå og spise amerikansk hotellfrokost! :D Så får vi se hva dagen vil bringe og om regnet vil slutte :o)

Stor klem fra USA farerne ;)

1 kommentar:

Kerstin sa...

Så fint å høre fra dere. Godt at reisen gikk bra. Savner dere masse. Stor klrm