onsdag 7. mai 2014

Påsken 2014

Det ble en helt nydelig påske! Sol, fint vær og deilige temperaturer. Den startet sur og kald, men den sluttet som en deilig sommer og vi var bare i april!
Vi har gått masse på turer hele påsken. Noen turer i nærområdet som Pålamarken og Smøråsfjellet. Vi tok også turen opp på Storrinden og Fløien. Ann Helèn var imponerende flink til å gå på turene. Hun fikk litt blod på tann og hennes neste utfordring er Stoltzen (som hun selv sier). Utrolig kjekt å se entusiasten hennes til å gå langt. Jeg skal nok dra henne med meg rundt Smøråsfjellet ganske snart igjen så hun får trent seg litt før vi går Stoltzen!
En av dagene var vi også med en tidligere klassevenninne av meg og hennes familie som bor like i nærheten her. Det var utrolig kjekt å se henne igjen og få hilse på familien hennes. To skjønne gutter som både Ann Helèn og Sebastian hadde det kjekt med og som de har spurt etter! Så vi må nok finne en anledning ganske snart igjen til å være med de! ;)


På tur i Pålamarken for å plukke greiner til påskepynt
og å utforske naturen både høyt og lavt.

I Pålamarken for å grille i surt og kaldt vær,
men når påskeharen har vært der med egg så smiler vi likevel ;)

Storrinden!
Utforsket rester fra krigen og så på flyene som lette og lande.

Smøråsfjellet på påskeegg jakt!


Gikk fløien opp og kjørte banen ned! ;)

Tusen takk for en nydelig påske! Vi har kost oss masse sammen med alle vi har vært med både på tur og med hjemmekos. Nå venter vi på bedre vær igjen så er vi klar for nye eventyr! Blir det for lenge til så kan det hende vi plutselig er på farten igjen likevel! Man har det ikke gøyere enn man gjør det til selv!


Ingen kommentarer: