mandag 16. september 2013

8 grader og regn... Bergensk høst!

Halve treet revet ned av vinden i natt..
Blir nok dagens samtaleemne
og prosjekt der i dag!
Høst for alvor her nå! I helgen var vi i Haugesund og koste oss og det har regnet hele helgen! Det gjordet det nok her i Bergen også....
Trodde ikke det var så kraftig vind ute, men i natt har i hvert fall vinden klart å røske ned halvparten av et tre i barnehagen til Sebastian! Tenker det blir samtaleemne der i dag ;)
Er grått og trist ute i dag også og i dag måtte jeg rett og slett sette på varmen her hjemme.. Så i dag blir det stearinlys på bordet og finne frem noe nytt strikketøy siden jeg ble ferdig med buksen til Sebastian i helgen :) Kjekt å endelig bli ferdig med den! Jeg kunne vært ferdig med den før, men siden jeg har tatt opp igjen hele 4 ganger så tok det litt tid! Først feil oppskrift så den ble alt for stor. Så feil størrelse så måtte ta det opp igjen. Etter det klarte jeg å gjøre feil 2 ganger før jeg endelig kom i gang, men etter det gikk det rette veien og buksen er nå ferdig og klar for bruk!Har mye jeg vil strikke, men må ut og kjøpe garn til det først så får strikke noe småtteri som sokker, luer ol inntil videre! Det trengs det også nå som det blir kaldt ute!Buksen til Sebastian som endelig er ferdig!

Ha en nydelig høstdag enten du er ute eller inne :)


2 kommentarer:

yvonne sa...

så fin buksen ble :) jeg skulle ønske jeg klarte å strikke. kanskje med årene :) Ha en super dag søta. Vi håper på å se dere snart!!

Cathinka sa...

Det er ikke noe vanskelig å strikke og om det er noe du kunne tenke deg så er det bare å begynne ;) Og for it!!
Takk forresten! Ble veldig fornøyd med den og nå gleder jeg meg til han kan bruke den også ;)