mandag 15. oktober 2012

Høst i Bergen

I helgen har det vært skikkelig høst og Bergen har vist seg fra sin beste side med masse nydelige farger og solen som skinte!
Vi benyttet anledningen til å komme oss ut litt til tross for at Sebastian ikke var helt frisk. I begynnelsen av uken ble han syk med halsbetennelse og etter hvert kom øreværken også, men i helgen var han i storhumør og koste seg masse ute :)

Lørdag var vi på tur på Smøråsfjellet med Marita, Amira og Celine hvor vi grillet pølser og koste oss. Der fikk barna hilst på både geiten og oksen som bla er der oppe.
Smøråsfjellet er et fantastisk sted å gå på tur på om du bare vil gå deg en tur, ha med deg nisten og spise ved vannet eller rett og slett ha deg en oppdagelsesferd. Der er det mye å se og gjøre for både store og små. Vi er så heldige å kan gå hjemmefra oss og rett opp i skogen der. Litt bratt og gjørmete i starten, men hjelpe meg så flink Ann Helèn og Amira var å gå opp! Sebastian og Celine satt på ryggen i bæretøy :)
 Maro fikk også være med på tur så klart ;)


Søndag besøkte vi Fløien hvor vi tok fløibanen opp, så utover vår fantastiske by, hilste på trollet og lekte på lekeplassen.
Både Ann Helén og Sebastian storkoste seg. Det var stas å hilse på trollet og Ann Helèn visket en hemmelighet i øret hans ;)
Lekeplassen er stor stas for der kan man balansere, klatre, rutsje, disse, fantasere og være i sin egen lille verden.
Fløibanen var GØY!! For den kjører jo! Ihvertfall synes Sebastian det var ekstra stas! Sist han tok banen var han en god og herlig liten baby så dette var nytt for ham! Han stod og så ut med store øyne både opp og ned ;)
Vi avsluttet turen med å gå på Mc Donalds hvor barna koste seg med nuggets, burger og is!


Det har vært en fantastisk helg med masse kos! Endelig en helg hvor Bergen badet i sol og vi begge hadde fri fra jobb!

Ha en nydelig uke alle sammen :)


Ingen kommentarer: