mandag 25. april 2011

Så var påsken over for denne gang....

Vi har i grunn hatt en veldig fin påske! Har gått på turer, vært på påskeeggjakt og hatt dåp for Sebastian gullet! <3
Solen har vist seg i påsken og det har vært utrolig godt! Deilig å kunne være ute uten å måtte kle på oss masse klær.
Ann Helén fikk seg joggesko i påsken og fryder seg over å slippe å ha på seg tunge vintersko. Nå kan hun faktisk løpe FORT ;) hehe... Sparkesykkelen har fått kjørt seg en del også. Hun freser rundt i full fart så det har blitt litt knall og fall, men ingen store skader ;)
Det ble nevnt at vi har gått på turer. Vi fikk gått rundt skranevannet sammen med min søster hvor Ann Helén plukket kongler og blomster og vi plukket bjørk som vi skulle bruke i dåpen. Og sparkesykkelen var så klart med ;) Fredag gikk vi på tur med min kusine, Marita med familie og en venninne med familie. Gikk på tur på Kismul hvor Marita bor. Der ble det grilling av pølser og påskeharen hadde vært ute på færde! Han hadde gjemt et stooort påskeegg i skogen som barna fant! Skal si de fikk store øyne når de så det store egget med alt det snopet oppi!
I går, første påskedag, hadde vi dåp for Sebastian! Han ble døpt i Birkeland kirke hvor Ann Helén er døpt og vi giftet oss! Besøket hadde vi i sameie lokalene i Bjørgelien hvor svigermor bor! Det ble en kjempe fin dag med masse god mat og fine gaver!
Gudstjenesten i kirken varte og varte siden det var påske, men vi kom oss igjennom og både Ann Helén og Sebastian var imponerende flinke! Ann Helén fikk tegnet litt i barnekroken og det ble en del tegninger som hun delte ut :) Under nattverden tenkte Ann Helén og jeg et lys for hennes oldemor og oldefar. Oldefar døde samme dag som Sebastian ble født og oldemor døde 24. april for 10år siden, som nå er Sebastians dåpsdag! Det var ofte i mine tanker i går og jeg savner de masse. Skulle ønske de var her enda så de fikk oppleve oldebarna sine! Men jeg vet de er her med oss og passer på oss alle :)

Tusen takk til alle som var i dåpen, takk for en kjempe fin dag, takk for goooood hjelp og takk for de fine gavene Sebastian fikk! :)

I dag har vi hatt restebesøk! Det ble så utrolig mye mat og kaker igjen fra dåpen så vi inviterte noen venner til middag! Og fremdeles har vi mer igjen! Tror ikke det blir vanlig kalkunmiddag i morgen, men kalkun i pita høres forrykende godt ut! ;)
Vi har hatt det kjempe kos med besøk i dag. Både store og små! De eldste barna har kledd seg ut, danset og sunget og så klart tømt ut lekene fra kurvene og vi voksne har snakket om stort og smått! Takk for en kjempe fin ettermiddag :)

Nå er vi klar for hverdagen igjen! Espen skal på jobb igjen og Ann Helén i barnehagen! Det er deilig med noen fridager, men hverdagen er utrolig deilig også!
I morgen blir det 3 mnd. kontroll på helsestasjonen for Sebastian så da er vi alle spent om han fremdeles legger like godt på seg som han har gjort! Tipper han e mellom 5000gr og 5500gr! Så får vi se i morgen! Vaksiner blir det jo også om jeg ikke tar helt feil... :S Greit å få det gjort, men kjekt er det ikke!
I morgen blir det turn for Ann Helén igjen også!
Mye som skjer i morgen så det blir en travel dag, men kjekt er det :)

Go'klem til dere alle :)

Ingen kommentarer: