mandag 26. april 2010

Vi har vært i Lillestrøm!

Vi skulle egentlig ta flyet til oslo fredag 16. april, men pga askeskyen fra island ble det jo ikke noe fly. Så vi tok toget lørdag morgen istedenfor. Turen gikk kjempe fint og snuppa storkoste seg for det meste.Vi måtte ta oss litt lufteturer når toget stoppet innimellom. Her var vi plutselig i tjukkeste vinteren igjen! Vi savner ikke vinteren for å si d sånn. hehe..Det var en lang tur så det hjalp på at det var lekerom der vi satt. Var heller ikke så mangen folk i vognen "vår" så vi kunne gjøre litt som vi ville. Koste oss med deilig mat og kakao, Ann Helén løp rundt og var fantete, leste bok og så litt på film på lekerommet. Sove fikk vi så vidt til også etter litt tvang. hehe...
Men jammen var det godt å komme frem til Lillestrøm og mine kjære kusiner, fetter og gode gode tante :)
Det var jo lørdag så da ble det selvfølgelig lørdagskos i sofaen til barnetv. Det syntes Ann Helén var skikkelig stas. Kjekt at det satt så mangen og koste seg med hver sin godtepose. Og sååå masse godt i posen!
Vi hadde noen kjempe fine dager selv om det ble få. Koser oss alltid så masse masse hos dere!
Håper vi snart møtes igjen!
Vi prøver å få oss en liten tur til dere i sommer en gang. Da skal vi bli noen ekstra dager så vi får kost oss skikkelig masse sammen med dere.
Ann Helén har snakket masse om dere alle etter at vi dro. Stråler og blir så glad når vi snakker om Frida, Karina og Henrik. Dere var så flinke alle tre å leke med henne.
 

Må bare få skryte litt av Frida. Du var kjempe flink å ta deg av Ann Helén. Se som de koser seg sammen mens Ann Helén får medisinen sin. Jeg blir så glad av å se slikt. Ingenting er bedre enn at snuppa mi har det bra og koser seg. Dere er så skjønne sammen dere to :)

Ingen kommentarer: