søndag 11. april 2010

Litt av hvert av snuppeluren vår :)

Denne jenta er veldig glad i smokken sin. Om hun hadde fått lov hadde hun hatt den i munnen hele tiden, men her setter mamma og pappa foten ned. Kun til soving! Hun har jo så klart flere smokker og her hadde hun plutselig to smokker en gang og puttet like gjerne begge to i munnen på en gang :P Vår lille tøysete tutteguri!
Å bake det er gøy! Får hun litt deig kan hun sitte leeenge og bare kose seg med den deigklumpen sin. Rulle, kna, vri og vende og selvfølgelig litt mel på i ny og ne ;) Så det hender rett som det er at vi baker boller og har da en lang kosestund.
Ann Helén kan være en artig liten skrue. Jakker med lommer er kjempe gøy. Viktig å gå med hendene i lommen. Solbriller er kjempe kult og faktisk helt genialt når vi kjører bil. Hører ingen klaging om sol i øynene fra henne når hun har solbriller på. Her har jeg hentet henne i barnehagen og vi var en liten tur på butikken før vi dro hjem. Hun fikk en solrik drikk siden det var fredag. Når vi gikk ut fra garasjen hjemme koste hun seg stort med drikken og så ganske så kul ut der hun gikk. hehe..
 
Vi har vært på sirkus for første gang med Ann Helén! Der var vi 2. påskedag og det ble en stor suksess. Det var litt skummelt i begynnelsen og ville bare sitte på fanget og klamret seg fast, men plutselig var alle frykter borte og hun storkoste seg. Var mektig imponert over elefantene som hun fremdeles snakker om og skulle herme etter mannen som balanserte. Hun gikk frem og tilbake på benken og gledet seg masse til hun skulle på turn igjen for da skulle hun gjøre slik de gjorde på sirkuset. hehe...

TURNE JENTEN VÅR!!
Ann Helén går på turn og synes det er kjempe kjekt. Hun er litt pysete, men hun blir flinkere og flinkere for hver gang hun er der.


Til slutt må vi få med de søte påskekyllingene vi lagde til påske. Vi hadde et lite påskeverkset her hjemme hos oss. Amira og Marita var her sammen med oss. Fikk laget litt av hvert som påskekort, male på egg og disse herlige kyllingene. Ann Helén har malt kroppen selv og så har vi fått limt alt sammen med hjelp av hverandre. Jeg limte og hun tok på tingene. Hun er så utrolig stolt av ting hun lager og blir veldig glad når det står fremme.

Ingen kommentarer: