torsdag 25. desember 2008

For en herlig jul!

Da har julaften kommet og gått desverre! Det går alltid for fort den ene lille dagen man gleder seg så lenge til! Men vi hadde en kjempe fin dag i går! Bare koste oss hele dagen med godsaker og kos og på kvelden var vi hos mamma og pappa. Spite deilig pinnekjøtt!! og Ann Helén fikk kålrabistappe og potet som hun synes var veldig godt. Hun ligner på sin mor som også elsker kålrabistappe;) hehe..
Nissen kom selvfølgelig etter middagen, men Ann Helén syne ikke det var noe særlig! Synes det var skummelt med nissen, men det var da litt spennende med gaven som var et koppesett:) Nina, Espen og jeg fikk også gave av nissen faktisk;) Vi fikk Nikon speilreflekskamera!!!:D Vi må ha vært skikkelig snille i år siden vi fikk d! Det har vi nå ønsket oss i lang tid så vi ble kjempe glade!
Etter nissen hadde vært der var det tid for deilig dessert som var riskrem med mandel i og i år var Espen den heldige som fikk mandelen! Ann Helén storkoste seg med desserten. Ble vel egentlig mest gris. hehe..

Gavene brydde egentlig ikke Ann Helén seg så veldig om. Men det var kjekt når hun fikk leker hun kunne leke med. Og saccosekken hun fikk av oss var nok den aller beste gaven hun fikk! Den har hun styrt på med masse i dag.

Vi hadde det kjempe fint i går! Ann Helén var bare så herlig i den skjønne julekjolen hun fikk av mormor og morfar som de hadde kjøpt da de var i london for ikke så lenge siden. Med søte røde sko og en bollero og selvfølgelig hadde hun fått en rød kåpe fra london også;)

Vi vil ønske dere alle en fortsatt herlig jul!:)

Ingen kommentarer: