mandag 12. januar 2009

Godt nyttår til alle!

Da har vi kommet et lite stykke inn i det nye året og til nå har det vært et fint år:)
Vi har hatt en kjempe fin jul med masse kos, men det var da litt godt med hverdag igjen også:)
Vil dele litt juleminner med dere denne gang. Ann Helén var jo bare så god i julen.



På julaften var vi hos mormor og morfar sammen med Nina. Der fikk vi deilig pinnekjøtt og riskrem til dessert. Ann Helén koste seg så masse hele dagen. Gavene var ikke så spennende egentlig. Var mer opptatt av å gå rundt å få oppmerksomheten vår. hehe.. Men hun var med å åpne noen av gavene hennes før hun skulle legge seg. Måtte får henne i seng til litt normal tid ellers hadde hun bare blitt helt tussete dagen etter. Er ikke bare bare med masse inntrykk.



Nissen kom på besøk på julaften, men det syntes ikke Ann Helén var noe stas. Hun ble bare redd ham hun. Var litt greit når hun fikk gave og når pappa ga nissen en klem, men det var aller best når han gikk igjen. Kanskje det blir bedre neste år:)



Vil takke alle for masse fine gaver til oss alle tre. Ann Helén har prøvd nesten alle lekene nå og hun har på seg nye klær nesten hver dag;)




Julaften!

Vi fikk digitalt speirefleks kamera av nissen til jul og det måtte prøves med en gang. Her er første bildet som ble tatt med kameraet. Herlige skjønningen og mamma'en som stikker hodet frem.



Etter at nissen hadde vært her var det tid for dessert. Og det syntes Ann Helén var kjempe godt. Koste seg gløgg ihjel der hun fikk holde på for seg selv;)

Espen ble den heldige som fant mandelen i desserten denne gangen og fikk en herlig pose med julesjokolade.
Var det ikke et flott juletre mormor og morfar hadde. Og alle de gavene som var under juletreet da. Lurer på hvem alle de er til;)
Ann Helén fikk en herlig bamse av morfar i julegave og den har hun hatt med seg over alt siden.Det ble kjærlighet ved første blikk;)



1. juledag!

1. juledag var det bare kos hele dagen. Prøvde litt av gavene og ellers bare koste oss.

Her ligger hun i den største gaven som lå under juletreet. Den er hun skikkelig glad i og går bort og setter seg i den både titt og ofte:)

Et lite julebad må til i julen og ingen ting er gøyere enn å få leke seg litt utenfor badekaret også etter at man har badet. Her sitter hun på krakken sin med ene finskoen sin i hånden. Veldig gøy å leke med sko:P

Ellers i julen har det vært besøk alle veier. Vi har kost oss med deilig mat og masse morro. Tror ihvertfall Ann Helén har kost seg masse. Mandag og tirsdag i romjulen fikk Ann Helén være hjemme fra barnehagen og var da hos mormor, morfar og tante Nina og koste seg. Sov hos de gjorde hun også. Tror hun synes det er veldig stas å få være på overnatting. Masse kos og oppmerksomhet får hun da;)

Ingen kommentarer: