tirsdag 10. juni 2008

Elendig til å oppdatere!

Har ikke vært så flink her i d siste desverre, men ska prøve å oppdater litt nå:)

17 mai!
Ble en kjempe fin dag med en strålende jente:) Først spiste vi frokost i båten til Johanne og Helge. Det var veldig koselig og masse god mat:) Så gikk det videre til hjørnet ved exshibition for å se hovedprossisjonen med gjengen å vise frem solstrålen vår;)
Der gikk hun fra arm til arm og koste seg masse. Fikk gassballong av mormor som var kjempe spennende. Ble helt i hundre når hun så den, men når vi så den farget av når hun spiste på den så fikk ikke hun spise på den mer. hehe.. Det var en blå delfin som var større enn henne:)
Vi spiste hos Marith og Tom og etter det var det hjem og slappe av før vi skulle opp til Marita og Roger for å grille på kvelden.
Var en kjempe fin dag med masse god mat og været var strålende:)

Ann Helén har nå blitt 6 mnd (20 mai) og er en herlig jente med masse liv. Hun ruller rundt som bare det og har nå begynt å skyve seg bakover når hun ligger på magen. Hun blir litt irritert over dette da hun egentlig prøver å komme seg fremover. hehe.. Den siste uken har hun og blitt flink til å sitte alene uten støtte også:) Hun er jo litt ustødig enda, men hun er så herlig når hun sitter der:) Hun spiser nå to grøtmåltider for dagen og prøver å få henne til å spise litt middag, men e ingen enkel sak da dette ikke er noe godt tydeligvis. hehe.. Hun e sta så hun vet hva hun vil ha og ikke ha. hehe..

Vi har nå montert tripp trapp stolen som hun fik av mormor og morfar til jul og den sitter hun i når hun får mat:)

Hun e en skikkelig griseunge når hun får mat og har gjerne mat fra topp til tå når vi e ferdig:PHun e en makk i sengen før hun sovner. Snur seg på magen og lgger i alle mulige vinkler i sengen. Her har vi en måte vi har funnet henne i sengen på!!Ja, det var litt av hvert som har skjedd her den siste tiden.

Skal på 6 mnd kontroll på torsdag så skal da oppdatere hvor stor hun er blitt;)

1 kommentar:

Kerstin sa...

Hei vennen min. Så koselig å få litt oppdateringer her. Savner dere masse. Skal se om vi får tatt en tur i sommer. Glad i deg.
Stor klem fra Sessan