lørdag 14. juni 2008

Unna vei, her kommer jeg!!

Nå e d ikke trygt her lenger! Nå aker Ann Helén seg over alt(bakover da;) )hehe.. Hun blir skikkelig irritert når hun bare går lenger og lenger vekk fra det hun skal ha tak i og skjønner ikke helt hva som skjer så vi får håpe hun kommer seg fremover snart også;)
Nå går utviklingen unna altså:D Klarer nesten ikke å henge med her.
En tann er i sikte også;) Vært litt urolig de siste dagene og det er nok bare snakk om en dag eller to så er den ute;)

Vi har vært på sykehuset på kontroll og alt var bra med henne, venter bare på svar på spyttprøve som de tok.
Har og vært på 6 mnd kontroll og lille gullet vokser og gror;) Hun er nå blitt 63,3 cm og 6040gr:D Tippet rett over 6 kg endelig:D hehe..

For hver dag så blir hun mer og mer stødig når hun sitter selv og det skal bli gost å slippe å måtte sitte med henne når hun sitter og leker. Nå kan hun plutselig falle bakover eller på siden og det er ikke noe gøy synes hun. Vondt gjør det også:(

Hun klarer ikke helt å bestemme seg for om hun skal sove natten igjennom uten mat eller ikke, men i natt sov hun uten mat på natten:) ( er nok mor som er litt trøtt og sliten på natten også som da tar letteste utvei til å få henne til å sove igjen hvis hun våkner og ikke vil sove:P)

Nå har jeg endelig funnet noe middag hun liker. Kan bare glemme den deilige hjemmelagde middagen som jeg har disket opp. Her går det i HIPP sin middag. Den går nedpå kan man si;) Deilig at hun liker noe middag. Har styrt leeenge på med å få henne til å like noe.
Hun er glad i mat og spiser 2 porsjoner med grøt, middag, fruktpurre og frukt, litt skalker tygger hun på og HIPP babykjeks er veldig godt:) Hun er ikke småspist selv om hun er en liten mygg;)
Fremdelses ammer jeg henne selvfølgelig, men hun er ikke så interessert i det lenger. Ikke på dagen ihvertfall, men på morgenen og kvelden koser hun seg veldig med puppen:) Av og til litt for mye så melken kommer i retur:P Og da må alt vaskes. Både mor, barn og gulv:P

Vi har hatt en liten photoshut igjen så vil dele noen bilder av det med dere;)
Flere av bildene skal legges ut på hjemmesiden min;)

Ingen kommentarer: