onsdag 25. juni 2008

Mye har skjedd i helgen!

Bursdagsbarnet:D
Har vært en lang men koselig helg:) Espen hadde bursdag på fredag og den ble feiret hele helgen! Fredags morgen stod Ann Helén og jeg opp og lagde til deilig frokost til pappa og bakte brownies cookies som han fikk på sengen. Der fikk han gaven og Ann Helén synes innpakningen var veldig gøy. Koste oss lenge i sengen før vi stod opp og gjorde oss i stand for dagen. Deilig at pappa var hjemme på bursdagen sin så vi kunne kose oss litt ekstra på morgenen:)
Fra fredag til lørdag passet John Philip Ann Helén og vi hadde en liten fest her.
Ska si han var rimelig sliten om lørdagen når vi kom og hentet henne:P hehePå dagen på lørdagen var vi i Elise sin 2 års dag og der fikk vi pølser, brus og deilige kake. Var masse barn og masse lyder. hehe... Det var kjempe kjekt!
På kvelden hadde vi besøk igjen. Da var venner invitert til tapas hos oss. Skal si jeg var rimelig stresset pga maten jah:P Men det ble ferdig og alle fikk smakt på litt av hvert. Fikk inntrykk av at de likte det også:D Ska nok bli tapas her flere ganger selv om det er mye å gjøre;)

Om søndagen hadde vi familie besøk og igjen tapas. Det var så mye rester så vi måtte få det spist opp. Men alle var kjempe imponerte så da var jeg stolt:D
Espen fikk masse fine gaver hele helgen og tror nok han ble veeeldig glad for iPod'en han fikk av sin far. Klarte nesten ikke å vente med å få prøvd den. hehe.. Av Ann Helén og meg fikk han tursko som han ble veldig glad for:) I tillegg skal vi gå en dag og shoppe sammen så han kan få seg noen nye klær. Men han har fått masse penger til bursdagen av andre så han skal alltids få nok klær hvis det er det han vil ha. hehe..
Ann Helén i skoesken til pappa's nye sko!
"Hei hei pappa, Gratulerer med dagen!"
På torsdag kom tann nr 2 frem også så nå har Ann Helén 2 tenner nede:D De et så bittesmå og søte og hun er så herlig når hun smiler med dem:D

Hun har og begynt å spise brødskiver til frokost nå også. Blir ikke så mye hun får i seg, men vi er jo bare helt i begynnerfasen. Nå spiser hun og et helt middagsglass i stedenfor et halvt. Middagen går ned på høykant og hun tar gjerne litt fruktpurre etterpå også. Hun er glad i mat, men er alltid litt skeptisk til nye ting.


Kjøkkenutstyr er veldig gøye leker for tiden. Kan holde på lenge for seg selv med ting jeg har funnet frem til henne.


Ann Helén har desverre bakterien gule staflekokker(?) og må gå på en medisin i 2 uker. Håper den medisinen hjelper så hun blir bra til vi skal på ferie. Hun er heldigvis i fin form ellers. Sprudlende og glad som alltid:)


Ann Helén ble 7 mnd på fredag også:D Blitt så stor atte! Tiden går alt for fort synes jeg, men samtidig er det så kjekt å se når hun utvikler seg.

Ja, det var det osm har skjedd hos oss i helgen som har vært:)

Ingen kommentarer: