tirsdag 4. mars 2008

Litt oppdatering:)

Hmm.. alt for lenge siden jeg har skrevet noe her inne nå:(

Nye ting skjer hele tiden nå.
Ann Helén prater som en foss nå:) Er såå herlig å høre på henne. hehe..
Døgnrytmen har blitt mye bedre. Nå sovner hun faktisk om kvelden etter vi har lagt henne. Er alltid litt sutring, men etter en stund er hun sovnet. Deilig!! I går sovnet hun faktisk rundt kl 21 og tenkte vi skulle prøve på det i dag og. Vi måtte stå opp kl 8 i dag da hun var lys våken, men det gjorde da ingen ting:)
Hun våkner 2 ganger om natten for å ha mat, men hun sovner fort etterpå så da går det greit. Er ikke lenge til vi kan begynne med grøt nå og kanskje hun etter hvert da sover natten igjennom:)
Hun er en herlig solstråle som vil ha mye oppmerksomhet, men kan også ligge alene under babygymmen og kose seg.
Hun kan nå snu seg til siden, men detter fort tilbake på rygg. Er nok ikke lenge til hun snur seg helt rundt tenker jeg:)
Hun kan nå gipe leker og har sin favoritt leke som hun har fått av sin farfar:) Den har vi med over alt. Det er ringer i forskjellige farger og fasonger som man kan lett ta fra hverandre og er perfekt for henne å holde i.

Vi har strevd en stund med at hun ikke liker å bade. Bare stresser og begynner å gråte, men i dag da jeg badet henne gikk det helt fint:) Kom til og med et par smil fra henne:D
Håper dette fortsetter for da blir det mer kos med badingen:)

Vi har nå kommet godt i gang med planleggingen av dåpen hennes som blir 1. påskedag 23.mars i birkeland kirke:)
Håper dette blir en kjempe fin dag.

Ellers går nå dagene. Vi er på café, på besøk hos venninner eller besteforeldre eller bare hjemme og koser oss. Nå håper vi på at det kan bli litt fint vær fremover så vi kan få gått på litt turer. Er jo masse fine turområder her hvor vi bor.

I dag var vi på besøk hos Ingrid og Sigurd Johan som er 1mnd yngre enn Ann Helén, men likevel mye større! hehe.. En kjempe herlig gutt. Tror Ann Helén kostr seg masse for hun var snill og rolig hele tiden:) Vi gleder oss til å være med de igjen og det skal bli kjekt når de kan leke mer sammen:)

Ingen kommentarer: