lørdag 16. februar 2008

Se hva hun kan!

Ann Helén utvikler seg for hver dag som går nå.

Prater masse og smiler og ler. Nå kan hun sitte i vippestolen og prate med lekene som henger forran henne og dulte litt borti de. For noen dager siden tok jeg av den ene leken og puttet den inn i hånden hennes og hun holdt på den, smakte og ristet på den. Veldig spennende!! hehe..


Hun sover nå i 7 timer i strekk om natten, men det tar enda lang tid før hun sovner for kvelden.

Får kvelds i 21-21.30 tiden, men finner ikke roen før rundt midnatt. Er ofte urolig i magen og vil gjerne ha et måltid til før hun sovner. Vi har stresset mye med å få henne til å sovne før, men tror vi bare skal ta det mer med ro så finner hun det ut av seg selv!?! Hun får på seg pysjen i 19-20 tiden, men sovingen får vi bare ta som den kommer. Hun klarer ihvertfall å sovne av seg selv i sengen nå og det er veldig deilig! Før måtte vi bære henne i timesvis før hun sovnet. Hun vil gjerne bli bært rundt nå og, men vi prøver å la være. Er tungt å bære på henne hele tiden.

Har tenkt litt på om hun blir urolig om kvelden da vi er så stresset med å få henne til å sovne så tror vi skal la være å prøve på det!?

Det er ikke lett å være foreldre, men vi får det til å gå rundt:)

Lærer noe nytt hver dag og hun er en så herlig og god jente så vi ville aldri vært foruten!!


hehe.. tror jeg er i min egen lille mamma verden av og til. Alt dreier seg om Ann Helén og jeg kan sitte og bare se på henne når hun sover eller sitter og koser seg i vippestolen sin. Glemmer ofte både tid og sted. Hun er vårt lille mirakel, vår lille go'jente;)


Ingen kommentarer: