mandag 14. oktober 2013

Høstferie med sol og varme


Ja, vi har nytt sol og varme i høstferien. Vi var en uke på Kreta som var helt nydelig.
Vi var på et hotell av Sunwing i Makrigialos. Kjempe fint sted for familier!
Jeg var der selv med min familie for 20 år siden, men kan ikke huske så mye dessverre. Husker litt,men det er jo litt forandret på 20 år.

De første dagene var dessverre litt kalde pga. kald vind, men det snudde fort når vinden sluttet. Men til tross for vinden løp barna ut i sjøen og badet likevel. Vi var jo tross alt i syden!


På flyplassen her i Bergen møtte Ann Helèn en jente fra klassen som også skulle til Kreta og tilfeldigvis på samme hotell! De fikk ikke vært sammen på dagen da vi bodde på hver vår del av hotellet, men på kvelden møtte vi de ofte til underholdningen.
Men det gjorde ikke noe at hun ikke fikk vært med henne på dagen for Ann Helèn er god på å finne seg venner på ferie og det klarte hun fint her også. Hun traff ei jente fra Dale som var like gammel som henne. De koste seg masse sammen. Vi var med de på stranden hver dag og de fant tonen godt.

 

Det var en herlig uke som gjorde godt for både kropp og sjel.
En uke som burde vært to da en uke er alt for lite, men kanskje neste gang?!






Nå er dessverre denne ferien over, men det er godt å ha minnene å se tilbake til. Og så får vi begynne å drømme om neste ferie til varmere strøk!

Her hjemme er høsten godt i gang, men heldigvis tok vi solen med oss hjem så vi får nytt den litt til selv om det ikke er så varmt her.

Ingen kommentarer: