tirsdag 13. august 2013

Prinsessen i huset har fått nytt rom....

Og det  var stooor glede hos henne når hun endelig fikk se hva vi hadde gjort der inne ;)
Hun begynner på skolen nå så vi følte at en liten oppfriskning på rommet hennes hadde gjort seg!
Et skrivebord trenger alle skolebarn og et ønske om en etasjeseng var temmelig stor hos prinsessen!
Et lite rom med skråtak gjør ting litt komplisert, men vi klarte nå jaggu meg å få hennes ønsker oppfylt og litt til ;)
Hun er en ordentlig prinsesse som elsker ROSA og LILLA så dette ville vi beholde på rommet hennes. Veggene lot vi være slik de var med en lilla vegg med rosa sommerfugler på. Alfabetet på den veggen fikk hun for en tid tilbake da interessen for å lære alfabetet var stor og det har nå satt sving i læringen hennes ;)
Skapet ble kjøpt den gang vi flyttet hit for 2,5 år siden så vi er glad hun fremdeles liker rosa ;)
Sengen er også den samme, men vi har da fikset litt på den. Med skråtak så er det ikke alt man får plass til på det rommet så en vanlig etasjeseng ble litt vanskelig så vi tenkte funksjonelt og koselig i planleggingen vår. En ny knall rosa expedit hylle fra IKEA ble kjøpt inn og en enkel kommode. Disse er nå blitt ben til sengen og under sengen har det blitt en liten koselig oase med lys som kan skifte farge, saccosekk og bøkene hennes. Et lite forheng foran for å gjøre det ekstra koselig og et lite gjemmested for henne om hun ønsker å være for seg selv eller bare vil ha en hytte. Hytte er kjekt å bygge så å ha sin egen hytte på rommet var stas :)
Skrivebordet er også kjøpt på IKEA og "veggen" over bordet er en magnet tavle hvor hun kan henge opp timeplan, bilder, kort og det hun måtte ønske. Bildene over skrivebordet malte jeg for flere år siden til henne som hang på rommet hennes der vi bodde før. De kom aldri opp igjen da vi flyttet hit, men nå kom de endelig på sin plass igjen og hun ble veldig glad da hun så de var kommet opp på veggen.
En knasende rosa stol gjorde rommet komplett :)
Taklampen er heller ikke ny, men passer fremdeles perfekt inn på rommet hennes. Men en lampe på skrivebordet og en lampe ved sengen ble kjøpt inn da hun ikke hadde noen av delene. Og en lyslist under sengen som ble festet enkelt med dobbeltsidig tape. Taklampe fra Living og resterende fra IKEA :)

Det har vært urolig gøy å både planlegge og innrede rommet hennes og enda gøyere var det da hennes glede var så stor! Hun var helt i himmelen og har nok ikke landet helt enda ;) Hun viset rommet til alle som kommer på besøk med stor iver og glede så jeg klapper oss på skulderen for god innsats ;) hehe...


 
En trapp opp til sengen er under produksjon og vil få samme rosa farge som expedithyllen. 
Hva gjemmer seg under der mon tro?!?
 
En hemmelig hule....


 
 Her blir det gøy å være. Både kosestund og tull og tøys er tillatt her ;)
 
Disse boksene har jeg dekorert selv. En gang inneholdt de fiskeboller og så ganske stusselige ut, men med et malingsstrøk og litt tau knytt rundt fikk de en helt ny drakt. Perfekte til å oppbevare tegne og skrivesaker oppi :)
 
Bildene over skrivebordet som jeg har malt selv. Passer fint med veggen på motsatt side av rommet som også er lilla med sommerfugler på ;)
 
En taklampe med svevende sommerfugler på må man ha
når sommerfuglene allerede flyr fritt på rommet :)
 
Klem fra Cathy :)

Ingen kommentarer: