fredag 5. august 2011

Borte bra, men hjemme best!

I går kom vi hjem til Norge fra USA. Har vært der i 19 dager og vi har alle kost oss masse som dere kan se på tidligere innlegg :)

Ann Helén har spist lite på ferien desverre. Har vært mye hun ikke har likt og lite pålegg å velge i (merk: ingen makrell eller prim)
Vi er nå i lillestrøm og blir her til i morgen og skal gjøre et godt forsøk på å få med oss alt hjem. Til tross for at vi tok lite med oss av bla. klær på ferie så har vi klart å flylle opp koffertene og vel så det. Hadde jeg vært uten mann og barn hadde nok kofferten blitt enda fullere ;) hehe... Det er jo så mye billigere å shoppe i USA enn i Norge. Amerikanerne blir helt rystet når vi forteller hva ting koster i Norge og de skjønner ikke hvordan det er mulig! Ikke jeg heller når jeg ser den store prisforskjellen!
       Men tilbake til AH og maten... hehe... i USA er det lite utvalg i pålegg. Syltetøy, ost, skinke, honning og så klart peanøttsmør!! Hva liker AH av dette...? Syltetøy!! Men syltetøy på skiven i 19 dager blir kjedelig! Så korn har vært et alternativ for henne også og havregrøt der det har vært det på hoteller. Men til middag så har hun nesten levd på kylling nuggets! Vi er lei McDonalds kan man si!!! Har vi vært på restauranter hvor de ikke har hatt nuggets så har hun spist litt ris med smør, makaroni med ketchup eller pølse. Den siste uken ble ønsket om kjøttkaker veldig stort for henne og på søndag skal hun endelig få det!! Min kjære, gode, snille mamma lager kjøttkaker for oss som vi kan ha på søndag!!
I går når vi kom oss endelig i hus (Er hos tante Sessan, men de er på ferie så vi er her alene) fikk AH knekkebrød med MAKRELL på!!! Og snakk om å se forskjell på spirevippen vår! Hun virkelig koste seg med maten! Hun spiste to knekkebrød med makrell og senere på kvelden (22-23 tiden) spiste hun en brødskive med makrell. I dag e makrellboksen nesten tom. Er kun nok til en brødskive til! Til middag ble det fiskeboller og hun frydet seg når hun spiste.
Jeg vet den jenta kan spise bare hun får mat hun liker. Heldigvis er hun fornuftig i matveien. Er glad i sunn mat selv om det ikke er det største utvalget hun liker.
Neste gang vi drar på ferie til utlandet skal jeg ikke glemme makrelltuben!!

Jeg har savnet grovbrødskive og brunost!
Likte bannerne som hang på gardermoen når vi gikk av flyet. Synd jeg ikke fikk tatt bilder. Var tre bannere.
Den første var det bilde av en brunost og det stod "Velkommen hjem" På den neste var det bilde av et grovbrød og på den stod det "Det beste med å være borte" Og på den siste var det en brødskive med brunost på og der stod det " Er å komme hjem igjen!"
Og det er jo sååå sant! Det er alltid deilig og kjekt å dra på ferie, men det er da enda bedre å komme hjem igjen til gode lille Norge som har alt vi er så glad i :o)

Natten som var ble lang og slitsom da AH var helt døgnvill. Hun våknet flere ganger og var klar for en ny dag. Var helt ifra seg fordi hun ikke fikk stå opp og fordi vi ikke ville være med henne. Vi var jo kjempe trøtt og sliten så å stå opp var liksom ikke så veldig fristende. I 5 tiden i dag tidlig stod Espen opp med henne. Da var det klin umulig å få henne til å sove igjen. De var oppe til kl 8 ca og kom så og la seg igjen.
Sebastian våknet en gang i 23 tiden i går kveld og var lys våken, men jeg fikk han nå til slutt til å sovne igjen. Våknet igjen i 2.30 tiden. Da fikk han en flaske melk og sovnet igjen. Så sov han videre til kl 10.30. Spent på hvordan det blir i natt. Håper han har snudd døgnet og håper vi klarer det med AH også. Jeg vil ihvertfall sove i natt!!! 

Borte bra, men hjemme best! Er deilig å være i Norge igjen og det er deilig å være her i huset til Sessan og Co, men det skal jammen meg bli godt å komme hjem til vårt eget hus i morgen kveld :)

Klem fra Cathy

Ingen kommentarer: