onsdag 15. april 2009

Vel overstått påske alle sammen!

Da var påsken over gitt! Vi har hatt en kjempe fin påske. Har vært hjemme da vi har måttet jobbe, men i bunn og grunn har vi hatt en kjempe påske:)
Uken før var vi på gran canaria med mamma, pappa og Nina og koste oss! Feiret mamma og pappa sin 50års dag:)
Ann Helén koste seg kjempe masse i den deilige varmen. Tror hun synes det var deilig med lange dager ute i herlig vær med lite klær:)
Hun ble en liten natterangler i løpet av ferien. Ville jo være med på alt som skjedde så da var det ikke lett å sovne. Men det er heldigvis blitt snudd om så hun nå legger seg og står opp til normal tid.
Espen og jeg kjørte vannscooter sise dagen. "jetski safari". Det var kjempe gøy. Jeg hadde aldri gjort det før så jeg hadde litt blandede følelser for det hele. Har litt sjøskrekk samtidig som jeg ikke er så glad i høy fart og det å ikke ha kontroll over ting. Følte meg faktisk tryggest når jeg selv kjørte for da hadde jeg kontrollen, men jeg hadde det kjempe gøy hele turen:D Kan anbefales og jeg skal garantert gjøre det igjen ;) :D

I påsken har vi ikke gjort noe særlig egentlig. Espen har måttet jobbe en del. Vi har vært i middagsbesøk, innflyttnings fest mm. kost oss ute i det fine været når det var her har vi også. Ann Helén fikk hilst på geitekillingene som er kommet på gården her ved oss og det syntes hun var kjempe stas. Hadde det vært opp til henne så hadde hun vært innenfor gjerdet med gitene, men det ville ikke mamma da hun synes de store geitene med de store hornene ser litt skumle og farlige ut.

Deilig med vår! nå er det endelig vår i luften og masse vårtegn alle veier:D blomster, homler, grønt på trærne og fuglene som kvitrer!
Det ble en herlig vårlig påske som ihverfall har gitt oss mersmak på sommeren!

Ha en strålende vår alle sammen!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Heisan elsklingene mine. Godt å høre litt nytt fra dere. Kan tenke meg dere koste dere alle sammen i syden.
Stor klem

Anonym sa...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.