mandag 20. april 2009

Deilig med vår!

Det har vært en deilig vårlig uke og helgen var helt herlig da jeg hadde fri så vi fikk tilbrakt helgen mye sammen alle tre. Lørdag hadde vi besøk av Ingrid og hennes sønn Sigurd Johan på formiddagen. Vi spiste deilig lunsj, var ute i fineværet og lekte litt og så på dyrene oppe på gården. Der er det kommet herlige geitekillinger som vi måtte se på:) Ann Helén elsker dyr og var helt i hundre når vi var der. Sigurd var litt mer forsiktig, men han synes det var veldig spennende.
Vi får nå en skikkelig lekeplass her ved oss og den holdt de på med på lørdag og gravemaskinen var veldig spennende synes både Sigurd og Ann Helén:)
Etter vi hadde vært ute og kost oss gikk vi inn og lagde vafler. Nam nam sa både Ann Helén og Sigurd;)
Da det koselige besøket var gått gikk mamma, pappa og Ann Helén på tur til butikken og handlet litt. Vi kom akkurat tilbake til Drømmehagen og lørdagsgodtet;) Ann Helén synes det er veeeldig godt med snop! Her må det gjemmes godt ellers vil hun bare ha hele tiden :P

Søndag ble det ikke noe ute selv om været var fint, men vi koste oss inne på formiddagen. Etter lunsj dro vi på sykehuset med Ann Helén da hun har vært tett den siste uke. Bare godt å få det sjekket i tilfelle vi måtte ha en ny antibiotika kur. Det gikk veldig fint hos doktoren. Ann Helén sutret litt, men det var en veldig koselig lege så smilet kom fort frem;)
Han kunne ikke høre noe surkling i lungene så surkling og tetthet ligger bare i øvre luftveier heldigvis. Vi slapp antibiotika kur, men skal øke inhalasjonen med 4 ganger for dagen. Vi håper dette får løsne opp det som ligger der da.
Etter sykehus besøket som heldigvis gikk fort dro vi til mine forldre og spiste middag. Årets siste pinnekjøtt før jul igjen! Var deilig deilig og kjente jeg gledet meg litt til jul igjen. hehe.. men samtidig er det godt det er sommer og sol først ;)

Vi har endelig fått bilen vår igjen nå. Har vært til reperasjon hos Roger(Marita sin samboer). Det var veldig uvant å kjøre den etter å ha fått låne pappa sin herlige bil. hehe.. Bare kjempe takknemlig for at vi fikk låne den så lenge.
Nå trenger bare bilen vår en real vask så er den så fin som ny igjen. hehe..

Takk for en fin helg til dere vi har tilbrakt den med. Håper neste helg jeg har fri blir like bra om ikke bedre ;):)

1 kommentar:

Nina sa...

Tusen takk for en fin helg ja!!!
Koser meg alltid sammen med dere, og spes lille gullet;)