tirsdag 10. februar 2009

Fin fin dag!

Det er fremdeles masse snø i Bergen så i dag hadde de ska og ake dag i barnehagen til Ann Helén. Det hadde vært en kjempe fin dag og Ann Helén hadde kost seg masse. Hun hadde akt og de hadde fått kakao og kjeks ute i det kalde været.
Diplom hadde hun også fått:D
Det er så kjekt å komme til en strålende blid og glad jente i bhg! Kald i kinnene, men varm på kroppen. Hun blir alltid like glad når vi henter henne. Da vil hun opp med en gang og kose! Så godt at vi har ei kosejente:D

Da vi kom hjem stod Espen og lagde pizza, men Ann Helén var sulten så hun fikk et middagsglass. Til middag kom John Philip, Nina og Janne og Ann Helén synes det var veldig stas med besøk. Pizza var hun klar for også. Alltid plass til mat;)
Alle så på drømmehagen og barnetv sammen. Tror vi voksne så mer enn Ann Helén gjorde:P
Etter mat og barnetv dro John Philip og Janne hjem og Espen dro til byn, mens Nina ble her med meg. Koselig å ha besøk av min kjære søster på kvelden. Da slapp vi begge å sitte alene hjemme å se fruene;) Takk for koselig besøk min kjære storesøster!

Til slutt må jeg bare fortelle at min kollega Lillian kommer til å bli mormor ganske snart! Kanskje hun har blitt det alt;)
Hun fikk beskjed på jobb i dag at ting var i gang:D
Gleder meg så masse på hennes vegne!

Ingen kommentarer: