tirsdag 30. september 2008

Så var det høst!

Nå er høsten her for fult i Bergen. Bladene er begynt å bli gule, det regner og det er surt. Men synes det er litt deilig også egentlig. Høsten er en koselig årstid. Kan sitte inne og kose oss med masse stearinlys og en deilig kopp te. Har gått til innkjøp av to nye tekopper fra Indiska og de ønsker jeg meg så klart flere av;) Kan legge ut bilde siden.
Synes også det er litt koselig å kle litt mer på seg når man skal ut. Pakke seg litt inn liksom. Gleder meg til Ann Helén begynner i bhg og skal være masse ute så hun kan slite ut litt yttertøy:P Hun ahr nå som jeg har nevnt tidligere et regntøy som ligger der og venter på henne. Hun har og fått seg en ulldress hun kan ha under(deilig!!!). parkdressen kommer etter hvert. Og så var det yttersko også. Må ha noen skikkelige vintersko så hun holder seg tørr og varm i vinter:)

Ellers går det fint med oss. Ann Helén har fått to tenner oppe så nå har hun 4 søte små tenner som titter frem når hun smiler. hehe..
Det er nok ikke lenge før hun går nå. Slipper seg litt innimellom når hun står og blir litt overivrig. Da står hun der og vifter med armene uvitende om at hun står uten noen form for støtte:P
Hun er blitt veldig ivrig på å danse nå også. Har i grunn gjort det lenge, men nå er det hele tiden når det kommer noe musikk. Vifter med armene og dumper med rumpen.(vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det)hehe..

11 oktober begynner jeg på jobb igjen! Grugleder meg. hehe.. skal bli godt å få litt vanlig hverdag igjen, men blir nok veldig rart i starten også. Men tror det blir kjekt jeg. Julerushet er jo rett rundt hjørnet nå også så det blir nok travelt på jobb:) Når jeg begynner i jobb skal Espen ha permisjon i 6 uker. Da skal de kose seg sammen. Ann Helén er blitt en liten pappadalt i det siste. Hver gang hun ser Espen er det kun ham hun vil til. hehe.. Det er jo kjempe koselig det da. Og litt godt for mamma at hun ikke bare skal henge seg på henne;)

3 november begynner Ann Helén i barnehagen. Tror nok hun kommer til å kose seg der. Er jo sååå mangen hun kan leke med der og så masse nytt å utforske:) Hun vil få en myk start da Espen fremdeles har permisjon da og håper hun slipper å være alt for lange dager resten av året.

På fredag skal vi på kontroll på helsestasjonen igjen så er spent å se hvor stor hun er blitt:)
Skal selvfølgelig oppdater dere da;)

Det er vel ikke noe mer å fortelle dere om oss akkurat nå, men det blir plutselig mer;)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Så fint å få litt oppdateringer fra deg. Godt å høre at alt er bra:). Jeg savner dere så masse. Skulle bodd bare like "bortiher" jo:). Jaja, desto mer intenst blir det når vi treffes. Stor klem fra tante på østlandet.
xxx

Anonym sa...

Hei
Det er så kjekt med all utviklingen, nesten litt vanskelig å følge med når det går så fort:)Kos dere med tiden fremover...høsten er utrolig deilig!! Lykke til med bryllupsplanlegging, jobb og barnehage:)
Klem til dere....