torsdag 7. august 2008

Da er ferien over!

Vi har vært på ferie i 2 uker og nå har hverdagen begynt igjen. Vi har vært i lillestrøm hos Sessan og co, vært 1 uke i Nice og en dagstur til Sverige. Har kost oss masse og Ann Helén har virkelig hatt ferie. Har fått vært oppe sent nesten hver kveld, fått smakt på masse godt som pommes frites, kylling tender, sjokolade, kjærlighet mm. :D I Nice koste vi oss i solen på stranden noen dager, vi har shoppet og en dag var vi på båttur til en øy hvor vi var hele dagen.
I lillestrøm har vi også fått kost oss i solen:) Der ble det også shopping på oss;) hehe..
Vi måtte jo selvfølgelig ta oss en harrytur til sverige når vi først var på østlandet. Vi kjøpte ikke så mye, men det gjorde de andre. Espen kjøpte snop og redbull og jeg kjøpte te, krydder og litt annet smått.

Selv om det har vært en kjekk ferie var det godt å endelig komme hjem. Borte bra, men hjemme best;)
Ann Helén har fått tilbake litt normal døgnrytme nå og tror også hun synes d var kjekt å komme hjem. Da vi kom hjem på søndag kveld var planen å gi henne kvelds og legge henne, men hun ble jo helt i hundre da vi kom hjem. Først freste hun rundt i stuen og etterpå gikk vi inn på rommet hennes og hun ble ikke mindre ivrig der. Ville rett opp i sengen og leke:P Fikk nå henne i seng til slutt:)hehe..

Nå er Sessan og Karina på besøk her i Bergen og det er så kjekt at de er her:) Er alt for lenge siden de var her sist så jeg er veldig glad for at de bestemte seg for å komme:D

Ann Helén har lært seg sååå masse nytt i løpet av ferien og etter vi kom hjem:)
I ferien lærte hun å klappe søte, si pus (pss) og drikke fra vanlig glass(litt søl enda, men hun synes det er veldig stas å få drikke av glass). Hun kommer seg opp i krypestilling, men får ikke helt til å krype enda, men hun "kryper" på militærvis;P Etter vi kom hjem har hun lært seg å reise seg opp i stående stilling når hun holder seg til noe, sitter på kne og sette seg opp på rumpen selv. Hun klarer og å gå litt når hun holder seg i noe:)
Det blir mye knall og fall om dagene, men det må nesten bli det når hun skal utforske alt og er så ivrig. hehe..
Det er helt utrolig hvor mye hun har lært seg og hvor fort tiden går.
Tenk at bitte lille gullet er 8,5 mnd nå og om under bare 4 mnd er hun 1 år!!! Lille jenta vår vokser til:)

Jeg skal få lagt ut litt bilder fra ferien etter hvert, men i mellomtiden får dere kose dere med det jeg har skrevet her nå:)

1 kommentar:

Merete sa...

Heisann! Så koselig å lese og se bilder av den lille familien din! Ha en fortsatt god sensommer! Klem Merete:)