onsdag 12. mars 2014

Hjelp, vi har 3 åring i hus!

Selv om jeg er hjemmeværende betyr ikke det at jeg har uhyret mye fritid og det å sette seg ned med bloggen blir derfor nedprioritert i perioder!
Men nå er vi inne i en ny årstid som jeg bare elsker! VÅR!
Da våkner vi alle til liv og mye spennende skjer!
Vi har vært så heldig å få hilst på solen i disse dager og det er bare helt himmelsk og især når man kjenner den varmer også etter en lang og guffen vinter!

Men før våren kom og vinteren var på hell ble husets prins 3 år!
3 år!! Tenk det! Tiden går ifra meg og jeg merker det ikke en gang før det er for sent!
Men selv om våre søte små vokser ifra oss så har hver alder hver sin sjarm.
Og å være en gutt på 3 år så skjer det utrolig mye! Han er en snakkesalig liten pjokk som er blid som solen og viser utrolig stor kjærlighet til de han har rundt seg. Jeg bare ELSKER den gutten!

Det er utrolig gøy å se ham nå. Se på alt han lærer og alt han forstår! Den fantastiske gleden han får av å få noe godt til middag (fiskeboller er delikatesse her for tiden), Iveren og gleden av å fortelle noe gøy han har gjort i barnehagen, klemmene han er så glad i å gi oss alle og kjærligheten han har til sin storesøster! Det bare er helt fantastisk å følge med på ham! Han beriker livet mitt så utrolig mye!

Men for å spore inn på dagen hans... Det ble en koselig feiring med familien.
Siden det var en fredag og alle kom rett etter jobb ordnet vi til taco til alle. Sebastian har blitt utrolig glad i taco så det ble godt mottatt av bursdagsbarnet. Vi hadde også kake og muffins, men her var nonstopene på kaken mer interessant enn selve kaken for bursdagsbarnets del, men han koste seg skikkelig!
Det ble masse pakker til hans store glede! Var jo bare 1 mnd etter jul så han hadde gaver friskt i minnet ;) Radiostyrt bil, tog, duplo, klær og mye annet fint!
Han fikk også feiret dagen i barnehagen hvor han fikk krone, de sang bursdagssang og de lagde fruktspyd som er det store der når noen har bursdag! Frukt er utrolig gøy og godt når det blir servert på en litt annen måte ;)
En stor dag for en liten pjokk :) 
Klem fra Cathy

Ingen kommentarer: