lørdag 4. september 2010

Litt av våre dager :)

Blir ikke mye blogging på meg om dagene desverre, men får prøve litt innimellon når jeg husker på det.
Skjer ikke så mye om dagene egentlig. Jeg jobber 50% nå da jeg har litt vondter pga svangerskapet så tar det med ro når jeg kan.
Holder på å strikke et hentesett til lille knerten og det var overraskende lett å strikke :) Kjekt når man får til det man holder på med! Skal ta bilde når jeg er ferdig ;)

Forrige helg hadde vi en skikkelig familiehelg :) Lørdag dro vi til byn sammen med Sasha og Onkel Ponkel egentlig helt uten mål og mening. hehe.. Espen og Ann Helén tok bybanen inn mens jeg kjørte. I byn ble det Mc'en mat til lunsj, klossebygging midt på torgallmenningen, bringebærspising og selvfølgelig en STOR is!! :D hehe... Ble noen koselige timer i byn før vi tok turen videre til Linda og co for å spise taco og kose oss. Der koste AH seg masse. Hadde ikke tid til å spise så klart, men litt snop og dessert klarte hun jammen meg å få ned! hehe.. Elise og AH fant tonen fort så de løp etter hverandre hele ettermiddagen og til langt på kveld :) Ble en sein kveld på AH, men en fantastisk dag :)
Søndag tok vi turen til Knarrvik for å besøke familien Moldekleiv som vi har blitt kjent med gjennom CF foreningen :) De er en stor familie på 7 så AH så vi ikke mye til i grunn og ville absolutt ikke gå når vi skulle dra hjem. Gleder oss masse til vi treffer de igjen :)

Fra i går til i dag har AH sovet hos mormor og morfar mens Espen har jobbet og jeg var på besøk hos Rita hvor vi strikket, pratet og koste oss :) Ble en sen kveld, men jammen var det kos :) Det må gjentas ;)

I dag har AH og jeg vært på lagunen sammen med mormor og morfar. Der var det moteoppvisning av barneklær fra Elias og gjengen. Var en gutt som danset og to jenter som snurret hjul og gikk ut i spagat. Det syntes AH var spennende. Etter showet fikk AH en ballong av en dame med Eliasbåten på seg. Fikk en lilla hund. Og en joggedress av mormor og morfar fikk hun også.
Lekebutikken måtte vi også innom og kom ikke tomhendt ut der heller gitt :P ble litt tegnesaker, bamse og gatekritt som hun har testet ut her utenfor.
Mc Donalds ble det så klart til lunsj ;) Happy Meal med nuggets og pommes frittes så klart :)
På vei hjem sovnet snuppa. Da var hun mer enn nok fornøyd.
Nå blir det barnetv, kos og deilig godteri :)

Forresten!! Vi venter en liten gutt <3

Ha en fin helg alle sammen! <3

1 kommentar:

Tina sa...

Grattis till pojken!!! Mina barn äter oxå nuggets och pommes på Mc Donalds! :-) Hade varit så mysigt att ses vännen! Saknar Er! Kram!