mandag 21. september 2009

Høst!


Nå er det høst i Bergen med masse fantastiske farger og et evig regnvær. Vi har nå sett litt til solen og da benytter vi sjansen til å gå ut. I helgen var vi på Bamsesykehus med bamsen til Ann Helén som hadde vondt i halsen sin. Den er heldigvis frisk nå ;) Ann Helén sa ikke stort da vi var der men fikk frem at bamsen hadde vondt i halsen. Ellers så hun med store øyne. Tror hun var litt skeptisk til alle de hvitkledde. Leger er ikke noe populært desverre. Men hun var kjempe flink. Holdt bamsen i hånden da den ble undersøkt og fikk sprøyte med medisin og etterpå vinket hun fornøyd "Ha det" til legene:)
Hun fikk selvfølgelig en ballong og vaffel etterpå og var veldig fornøyd med hendelsen.

Søndag fant Ann Helén ut at hun neimen ikke skulle sove på formiddagen til mammas store frustrasjon. Så til slutt tok vi på oss klær og dro til Tante Nina for å gå på tur. Var skiftende vær, men for det meste fint. Vi gikk litt i skogen og til skranevannet og matet endene. De var ikke så sultene desverre, men kjekt var det uansett. Etterpå ble det juice og rosiner før vi tok bena fatt og gikk hjem igjen. Jeg hadde tatt med Mei tai'en så hun fikk sitte på ryggen litt av turen. Ble litt langt for små ben å gå så en liten pause trengtes. Hun storkoste seg hele turen og det gjorde både Nina og jeg også:)

Ann Helén og jeg har hatt en kjempe fin helg med tante Nina som var med på både sykehus og tur :)

Espen har og vært hjemme i helgen da han hadde infeksjon på hånden med masse blemmer og sår. Det har kommet seg veldig i løpet av helgen heldigvis med medisin og krem:)
Espen og Ann Helén har kost seg masse sammen på formiddagene med lek og morro her hjemme.
Søndag ettermiddag gikk Espen og Ann Helén ut en tur da hun ikke hadde fått nok av å være ute etter turen vår.
Glemte forresten å fortelle at Ann Helén sovnet til slutt på søndag ettermiddag da vi var på vei hjem etter turen. Det tror jeg var godt for henne for etter at vi vekket henne var hun i fyr og flamme. hehe..

Legger ved noen bilder fra helgen:)

Etter Bamse hadde vært hos legen var det tid for vaffel


Tur på søndag. Tante Nina og Ann Helén mater endene. (gakkgakkene)

1 kommentar:

Kerstin sa...

:) Koselig å "høre" fra dere. Klem