søndag 16. november 2008

Her skjer det masse nå!

Her har det skjedd masse siden sist jeg skrev!
Dagen etter Ann Helén fylte 11 mnd gikk hun sine første skritt:D Etter det gikk hun bare mer og mer og nå løper hun nærmest:P hehe..

For 2 uker siden begynte hun i barnehagen! Skjold barnehage på smørblomst avdeling! Hun stortrives der og har nesten ikke tid til å si ha det når vi leverer henne eller være med oss når vi henter henne. hehe.. Det har vært mye styr med medisineringen da personalet i bhg ikke har lov til å blande ut medisiner så vi har søkt om en hjemmesykepleier som skal komme hver dag for å gi henne medisinen frem til hn får en egen assistent som sikkert ikke blir før over nyttår. Frem til vi får en hjemmesykepleier må vi gi henne medisinen enten hjemme eller i bhg.
Hun har desverre vært litt uheldig etter hun begynte i bhg så hun har ikke fått vært der hver dag disse to ukene. Første uken ble hun forkjølet og ble hjemme i to dager. Denne uken fikk hun øyebetennelse og var hjemme på fredag. I går fikk hun feber så det ser ut til at hun må være hjemme i morgen også. Håper hun blir fort frisk for på torsdag har hun bursdag! Hadde da vært kjekt for henne å vært i bhg da og feiret bursdagen og sammtidig vært frisk og opplagt til familiebesøket på ettermiddagen.

Tenk at hun straks er 1 år! Tiden har gått så alt for fort synes jeg! Men hun er i en herlig alder nå:D Er på farten hele tiden og er en blid og glad jente.

Hun har selvfølgelig gått på tryne i bhg og fått sitt første barnehage sår på kinnet, men hun har ikke vært plaget med det heldigvis:) Hun har malt sitt første maleri i bhg også:D Gjett om jeg er en stolt mamma da;) Det skal rammes inn og opp på veggen;) hehe..

1 kommentar:

Kerstin sa...

Koselig å høre nytt fra deg. >Tenk at hun går - Lille Gulle mitt. Savner dere en masse. Sender presang til Ann-Helen med Nina hjem.
Stor klem