lørdag 19. april 2008

Våren er kommet til Bergen

Da ser det ut som våren er kommet til Bergen:D
Har vært sol og fint vær i noen dager nå og jeg har fått gått masse på tur:)
Er så deilig med dette fine været. Blir i så utrolig godt humør:D
Temperaturen har steget litt for hver dag, men det er enda litt skummel vind ute, men det er bare herlig at solen er her. Er så koselig å gå på tur og se blomster som titter frem og blader kommer på trærne! Endelig VÅR!!!

Vi hår nå flyttet Ann Helén inn på eget rom.
Hun har sovet så urolig om natten i lange tider og det sliter på oss alle. Våkner flere ganger for natten og vil ha mat eller bare våkner av andre ting.
Hun har nå sovet på eget rom i 2 netter og det har gått utrolig bra:D
Første kvelden tok det litt tid før hun sovnet, men det viste seg at det var fordi hun ikke var helt mett, men sovnt før hun traff puten etter hun hadde fått mer mat. Våknet i 2.30 tiden og fikk mat og sov igjen til kl 6 og fikk mat. Fikk henne til å sove til kl 8 etter det.
I natt gikk d enda bedre. Da var hun sovnet kl 19.30 og våknet ikke før kl 2.30 for mat og sovnet fint igjen etterpå. Sov til kl 6, fikk smokken og sovnet igjen til kl 7.20. Da var hun blid og glad og klar for dagen så da stod vi opp og hun fikk frokost(pupp).
Håper jo etter hvert at hun vil sove natten igjennom, men uansett så sover vi alle mye bedre nå:D

Vi har begynt med grøt igjen nå. Hun fikk det en liten stund, men ville plutselig ikke ha det så da sluttet vi bare med det for en stund. Så i går prøvde jeg å gi henne grøt igjen og det var veldig populært! Hun gapte som en gal og smilte fornøyd!

Hun er en liten makk kan man si. I sengen ligger hun og vrir på seg og som oftest ligger hun på tvers i sengen så jeg må snu på henne. hehe..
Hun klarer å snu seg fra mage til rygg, men kaver litt enda. Og fra rygg til mage er nok ikke lenge før hun klarer selv uten hjelp:D Er godt hun ikke kan krype enda for da hadde hun vært alle veier. Er en aktiv liten jente som må gjøre noe hele tiden. Og det er ekstra gøy å få oppmerksomhet. Når vi tuller og kiler henne så ler hun seg ihjel og elsker å bli "slengt" på.
Hun er en bestemt liten jente og sier alltid ifra når det er noe hun vil. Og andre sine leker er KJEMPE GØY!!! hihi... Skal helst ha alle lekene på en gang:P
Når vi er på besøk hos Marita og Amira om formiddagen så stikker hun av med alle lekene til Amira mens Amira ligger der og ser litt irritert på henne. hehe..
Hun skal ta og smake på alt og må helst ta på andre barn. De er jo så spennende!:)
Er hun litt trøtt og vi tar fra henne det hun holder på med blir hun ill sint, men stopper opp å hyle med en gang hun får det tilbake. hehe..
Som sagt så vet hun hva hun vil og gir beskjed!

Vi var borte fra henne en hel helg. Var veldig skummelt på forhånd og det kom noen tårer da vi dro, men vi koste oss masse og det gjorde Ann Helén hos besteforeldrene sine og;)
Første natten sov hun hos farmoren sin og andre natten hos mormor og morfar.
Det blir nok en stund til vi reiser fra henne igjen, men det var en god erfaring og alt gikk jo så bra:)

1 kommentar:

Kerstin sa...

Fint å høre at det går bra :) Gleder meg til dere kommer. Kjempeklem